Norsk Jernbaneforbund møter Arbeiderpartiet

Nestleder i Ap, Hadia Tajik, inviterte Norsk Jernbaneforbund og forbundsstyret til innspill i APs programarbeid. Hva Norsk Jernbaneforbund mener om norsk jernbane blir lyttet til!

Vi jobber politisk fordi du som arbeidstaker har det best når styrende politikere jobber med oss, og ikke mot oss. Fagpolitisk arbeid og samarbeid gir oss styrke og gjennomslagskraft. 

Leder i Østfold Arbeiderparti og Stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås publiserte også i dag følgende melding: «Arbeiderpartiet er imot privatiseringen av NSB og mener våre felles ressurser bygd opp gjennom generasjoner fremdeles må eies og styres av fellesskapet, å privatisere NSB er ganske enkelt et svært dårlig forslag som ikke burde bli satt ut i livet».

NSB konsernet hadde et driftsresultat på over 2800 millioner kroner for 2015. De 4 siste årene har det til sammen blitt foretatt et utbyttet fra NSB til fellesskapet på formidable 1.564 millioner kroner. 

Nå vil regjeringen privatisere NSB og gi private eiere muligheten til å ta utbytte. En gigantoverføring av våre felles verdier rett i lomma på private eiere.

Lese hele meldingen fra Østfold Arbeiderparti her: Stolthet og vemod i NSB



© Trafikk- og Administrasjonsforeningen 2017